onsdag 23 juli 2008

Dekorativt och gott!

Denna spegelbricka med rosor arrangerade jag till vår 20-årsjubileumsmiddag med våra närmaste vänner. Det är en gammal spegel som jag ropat in på auktion. Rosorna har jag klippt in från trädgården. Tyvärr börjar vissa av mina rosor ha blommat ut så det blev mest från en sort. De små glaskuporna har jag köpt på Röda korset. Jag vet egentligen inte vad de är till för men de är fina att ha i arrangemang.
Jag gjorde kladdkakemuffins och cupcakes à la Leila till efterrätt på vår jubileumsmiddag. Leila är så himla söt och gör så mycket inspirerande. Jag har köpt hennes bok "A piece of cake" och bakar mig igenom den så snart jag får ett tillfälle. Kladdkakemuffinsen rekommenderas verkligen. De ser proffsiga ut, smakar jättegott och är enkla att göra.

2 kommentarer:

nettans lantliga hem sa...

Roligt med bröllopsdag. Fint med rosor på brickan. Vad gott det ser ut med bakverk
Kram Nettan

Vitt och blandat sa...

Å så fint du gjorde på brickan - personligen tycker jag det är finast att blanda olika rosor som du gjorde, blir så levande och vackert! Härligt att ha varit tillsammans med en person så länge, så tryggt å underbart det ska kännas! Mina varmaste grattulationer till er

Tack för din goa kommentar om min lilla trollbulle som stod å vispade plättsmet! Han ÄR verkligen ett litet hjärtegryn =)
- kram -