torsdag 10 september 2009

Rymdglass

Kunde inte motstå frestelsen att köpa frystorkad glass till tonåringarna när jag besökte Swedish Space Center i Kiruna tidigare i veckan. Det kan ju vara lite kul att plocka fram denna påse efter att ha frågat kompisarna om någon är sugen på glass. :-) Det är ju mycket tveksamt att det smakar glass. Jag minns att man fick krydda de frystorkade matpåsarna ordentligt under de fjällvandringar jag gjort.

Vilken fjällkänsla man får när man se ut över detta! Tyvärr går det ju inte att fånga på bild.
Det är taget från berget Loussavaara i Kiruna. Så vackert! Jätteintressant att besöka Swedish Space Center (Esrange)!!


Idag är det fredag och det är så himla skönt med helg! Maken har varit och spelat golf på Bro hof i Stockholm och han lät supernöjd när jag pratade med honom igår. Det blir en lugn helg med lite förberedelser inför lite festligheter nästa helg.

Trevlig helg!

2 kommentarer:

Vända blad sa...

Alltså man undrar ju hur i hela friden är konsistensen på glassen?! Låter helskumt, men i brist på annat ute i rymden så...=) Du måste berätta när du har provat den!
Trevlig helg!
Kram Maria
Ps. Har du använt farmor Anka sjalen ännu?

Persiljas Hus sa...

ÅÅåå har du varit på Esrange! Längtar faktiskt tillbaka till Kiruna på hösten. Satt just och såg Solstorm igen på dvd igårkväll. Inspelningarna från de här stormötena är gjorda just på Esrange. Så man känner igen miljöerna. Sen panorerar de ju en hel del över stan. Lustigt att finna Kiruna hos dig också. Kramr!