måndag 29 oktober 2012

Ett år

I morgon fyller Fabian ett år och igår var han huvudperson på sitt första födelsedagskalas. Roligast var presentpapper, ballonger och lastbilsboken med ljud. Tänk vad fort ett år går! Jag tittade på bilder från förra julen och han sov på varje bild han var med på. Det kommer han inte att göra i år. I år kommer jag att klä julgranen med plastkulor, virkade hjärtan och annat hållbart pynt. Inga glaspumlor alls.

Julbelysning

Jag behövde inte någon ny julbelysning MEN jag kunde inte motstå denna. Hjärtan, stjärnor och änglar kan jag inte motstå. Så fort vi hamnar i oktober och det blir fruset på marken så börjar jag längta till julen.

onsdag 3 oktober 2012

Oktober

Jag har börjat att snegla lite på julsaker och jultidningar. Har planerat in ett besök på IKEA i slutet av månaden för att spana in årets tema. De brukar alltid ha något som passar bra hos mig! Tyvärr har de inte haft något ljushjärta sedan jag köpte dessa när vi flyttade in i huset 2004. Men i år kanske. I fjol lyste bara den ena till hälften så i år är det mycket stor risk för att inget lyser.

I år blir dessutom Fabians första riktiga jul. Det ska bli jätteroligt! Han är 11 månader nu och är överallt. Så fort jag öppnar kylskåpsdörren eller någon köksskåp så är han där och vill vara med. Han är en riktigt solstråle! Fast det ser ut som en orkan farit fram när han varit här. Ni ser ju ovan hur stolt jag ser ut.