måndag 5 mars 2012

Tradera

Bild från tradera
Jag är periodare vad gäller inköp på Tradera. Under långa perioder besöker jag inte alls Tradera men när jag väl börjat så finns det ju så otroligt mycket där. Jag har senaste tiden köpt barnkläder (molodräkter, polarnopyretkläder). Halsbandet ovan är det senaste inköpet. Jag gillar hjärtan - det är något med innebörden och formen som tilltalar mig. Det är lätt att dras med och inte kunna sluta att buda på allt från spetsar, rosenmönstrade koppar, ljusstakar, smycken, barnkläder, madonnor etc. Jag ska bara hitta en vindfleece till Fabian - sedan ska jag inte besöka stället på länge.

Måndag

Idag var det måndag igen. Helgerna går fort och vardagarna ännu fortare. Det är fullt upp på jobbet inför en stor aktivitet inför sommaren. Men maken och jag åker snart på en veckas semester. Så himla skönt det ska bli! Bara vara och ha det varmt och härligt!!
Fabian växer så det knakar. Han skrattar mycket och är nöjd med livet. Blir han grinig så behöver han mat eller sömn. Vi var barnvakt igår och det är verkligen inte betungande utan bara otroligt roligt. Ser ni hur stolt jag är ovan? Det är några år sedan jag rullade vagn sist.
Mars är en härlig månad här uppe i norr! Så snart det är sol ute så är alla lulebor ute på stadens isvägar och tankar solljuset. Ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag vårsolen. Det behövs efter vinterns mörker. I helgen blir det dessutom en skotertripp för maken och mig. Det hör verkligen inte till något vi gör ofta. Det ska bli jättekul!