onsdag 28 december 2011

IKEA


Idag har jag fått med hela familjen på ett besök i Haparanda på IKEA. Kul att få med alla ungdomar! Alla förutom lille Fabian som fick en mysdag med sin mormor i stället. Äntligen fanns den vita stegpallen i lagret! Den blir perfekt i hallen och kan lätt tas med för att komma åt saker som är högt placerade. Det är första gången på jättemånga år som jag inte varit dit före jul för att se på julsortimentet. Men tänka sig att det blev jul i alla fall.
Jag känner två stycken som har fallit och brytit handled och arm. Det har varit en konstig vinter med regn och mörker. och det regnade t o m på juldagen. Nä det ska vara snö och kyla under jul och nyår. Fast det är ju bara att acceptera vädret för det går inte att göra något åt det.
Snart är året slut och som summering kan jag säga att det varit ett jättebra år. Flera utlandresor, härlig semester och inte minst så har ju lille Fabian anlänt, mitt barnbarn som nu är två månader.

lördag 24 december 2011

God Jul

God Jul!

Idag står det bara lite småsaker på att göra listan. Kl 14.00 kommer sonen, svärdotter och barnbarnet samt syster med familj och en timme senare kommer mina föräldrar. Vi har förberett en massa småpaket till tärningsspel om dessa senare när mina föräldrar åkt hem och lite ungdomar anslutit. Tänk att det är julafton idag! Har nog inte fattat det riktigt.

torsdag 1 december 2011

Adventstid


Härligt med jul och adventstid! Men fy vad trött alla är den här tiden! Vi har plusgrader och regn - inte som det ska vara i Luleå den här tiden. Var är den gnistrande snön och kylan? Det är svårt att få någon julstämning. Just nu stormar det för fullt ute. I morgon ska jag ta tag i att baka lite kakor inför julen. Kanske rent av koka knäck i helgen.
Jag har fått den härliga uppgiften att ta hand om mitt barnbarn Fabian två gånger den gågna veckan. Vilken härlig känsla! Jag är ringrostig men kan ju hanteringen i botten. Han är nu en månad. Vilken otrolig känsla det är att vara farmor!