fredag 23 april 2010

Sånt som aldrig hänt tidigare

Jag kan inte låta bli att fundera på att det känns lite konstigt att vid min ålder vara med om saker man aldrig varit med om förut. I år har jag fyllt 48 år så jag har ju varit med ett tag.

Hägglarverna. Fy vad det var äckligt! Då fick jag höra att detta inte var något nytt utan att det kom i cykler. Men jag har ALDRIG sett detta tidigare. Vi hade häggar på tomten i vår sommarstuga och enligt mamma fick de löss men inte dessa larver.

Svininfluensan. Har vi inte varit med om förut. Köerna till vaccinering och oron för att vaccinet skulle ta slut. Här i Luleå stal ju t o m en kvinna tre doser. Hon stannade utanför Kyrkans hus, rusade in och grabbade med sig doserna och for snabbt i väg i sin Volvo. Hårdvaluta var det där en period. Nu är det tyst kring svininfluensen så jag vet inte om vi vaccinerat bort sjukdomen eller om den försvann själv. På facebook ser jag en grupp som heter "Vi som vet att de som vaccinerat sig för svininfluensan blir aliens" (eller något liknande). Vem vet?!

Askmoln. Vulkanutbrott har jag varit med om men inte att flyget stoppas på grund av askmoln. Undrar hur länge detta kan pågå. Det är väl bra att man inte utsätts för att flyga om det är farligt men det blir svårt att planera framåt om det ska pågå länge.

tisdag 13 april 2010

Paus





Jag tar en paus och återkommer när jag har mer tid.

Ha en härlig vår!